Diensten

DIENSTEN

Stucwerk


 

Gladstulken schilderklaar/behangklaar is een laag pleister (of een andere mortel), die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf is aangebracht en daarna, al dan niet met behulp van sjablonen, op een kunstzinnige manier is bewerkt tot een decoratief geheel. Veel gebruikte vormen van stucwerk zijn sierlijsten, rozetten en pilasters. Stucwerk wordt vaak ingezet om onaantrekkelijke wanden van leem, hout, baksteen of betonaan het oog te onttrekken.

Schilderwerk


 


Mooi en goed schilderwerk is iets voor een echte vakman.


Het is een kunst op zich en vraagt om precisie, een goede behandeling en afwerking zodat u er weer jarenlang tegen kan. Ook spuiten is mogelijk, wat een prachtig resultaat geeft maar tegelijkertijd ook hogere kosten met zich meebrengt.


Spachtelputz


 

Spachtelputz is een kunststofgebonden pleister voor muren en wanden (Spachtel = spatel, plamuurmes, Putz = pleisterkalk).


Het materiaal bestaat voor 80% uit witte, gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddel (lijm). Het kan aangebracht worden in diktes van 1 tot 4 millimeter.


De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in drie groottes: extra fijn, fijn en middel. Het kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit (voor kleurechtheid op oudere wanden).


Spachtelputz bestaat uit hoogwaardig materiaal en kan daarom worden toegepast op buitenmuren. Bijvoorbeeld terraswanden en buitengevelisolatie kunnen worden afgewerkt met Spachtelputz.

 

 

 

soorten en maten spachtelpoets.

 

  • 1 mm.
  • 1.2 mm.
  • 1.5 mm.
  • 2 mm.

Sierlijsten / Ornament


 

Een decoratieve strip gemaakt van gips die tegen plafond en-of wand bevestigd kan worden.

 

Een ornament is een compositie of versieringselement dat tot doel heeft een voorwerp of gebouwen of delen daarvan te versieren of op te luisteren.

Spackspuit (spuitpleister)


 

Spacken is de term die wordt gebruikt voor het aanbrengen van spachtelputz op de wanden en of het plafond. Dit wordt meestal aangebracht door vakkundige stukadoors, die de spachtelputz aanbrengen met de hand, maar meestal wordt de spachtelputz gespoten met behulp van een spackspuit machine. Dit noemen we spackspuiten.

 

Onze spack is van uitstekende kwaliteit en onderscheid zich hierin van veel soortgelijke producten op de markt. Dit zorgt voor een prima eindresultaat. Spack is een prima keuze voor het geval u minder eisen stelt aan de duurzaamheid of beperkt budget tot u beschikking heeft. Standaard wordt deze wandafwerking in wit aangebracht en indien gewenst ook mogelijk in lichte tinten.

 

soorten spackspuit

 

  • fijn
  • groot

06 54248593

info@ramson.nl

Contact Info


K.v.k. nummer: 32129112