Ramson.nl

Stucwerk

Stucwerk (ook stuc, stucco of sierpleisterwerk) is een laag pleister (of een andere mortel), die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf is aangebracht en daarna, al dan niet met behulp van sjablonen, op een kunstzinnige manier is bewerkt tot een decoratief geheel. Veel gebruikte vormen van stucwerk zijn sierlijsten, rozetten en pilasters. Stucwerk wordt vaak ingezet om onaantrekkelijke wanden van leem, hout, baksteen of beton aan het oog te onttrekken.

 

Schuurwerk

Schuurwerk

Ramson biedt u dienstverlening in schuurwerk. Uw plafonden en muren spiegelglad, of met patroon

 

Spachtelputz

Spachtelputz (sierpleister)

Deze harde wandafwerking is op basis van kunsthars. Hieronder vallen vele soorten, welke verschillende benamingen hebben. Een veel genoemde soort is: spachtelputz.

U kunt kiezen uit een gespoten variant en een met de hand aangebrachte variant. .

Elastische Spachtelputz (sierpleister)

Deze spachtelputz is zeer geschikt voor nieuw- bouwwoningen. Dit omdat de eerste 5 jaar de kans groot is op een scheur of barst in uw muren. De elastische spachtelputz veert mee, en dekt hierdoor de scheuren en barsten in uw muur. Dat is enige sterke wasbare spachtelpoets voor je muren en plafond. In lichte en donkere kleuren. Ik adviseer u deze spachtelputz. Hiervoor gebruiken wij Phoenix spachtelputz.

Veel soorten en maten spachtelputz.
korreldikte:
0,4 mm.
0,8 mm.
1 mm.
1,2 mm.
1,5 mm.
2 mm.
2,5 mm.
3 mm.

Voor 0,4 en 0,8 korreldikte gebruiken wij speciaal Rigo Wandstijling. Microstuc. Voor een duurzaam effect.

 

Schilderwerk

Schilderwerk

Mooi en goed schilderwerk is iets voor een echte vakman.

Het is een kunst op zich en vraagt om precisie, een goede behandeling en afwerking zodat u er weer jarenlang tegen kan. Ook spuiten is mogelijk, wat een prachtig resultaat geeft maar tegelijkertijd ook hogere kosten met zich meebrengt.

Muur en plafond zijn ook latex te spuiten. Dit gebeurt machinaal. Hiermee voorkomt u rolsporen, voor een nog vlakker eindresultaat.

Machinaal verspuit


Ramson biedt u ook machinaal verspuit diensten. Grote oppervlaktes spuiten wij mooi egaal in de gewenste kleur. De voordelen van machinaal verspuiten zijn groot. Het werk is sneller geklaard dan normaal. En de kwaliteit blijft behouden.

 

Spackspuit

Spackspuit (spuitpleister)

Spacken is de term die wordt gebruikt voor het aanbrengen van spachtelputz op de wanden en of het plafond. Dit wordt meestal aangebracht door vakkundige stukadoors, die de spachtelputz aanbrengen met de hand, maar meestal wordt de spachtelputz gespoten met behulp van een spackspuit machine. Dit noemen we spackspuiten.

Onze spack is van uitstekende kwaliteit en onderscheid zich hierin van veel soortgelijke producten op de markt. Dit zorgt voor een prima eindresultaat. Spack is een prima keuze voor het geval u minder eisen stelt aan de duurzaamheid of beperkt budget tot u beschikking heeft. Standaard wordt deze wandafwerking in wit aangebracht en indien gewenst ook mogelijk in lichte tinten.