Almere, Nederland
0654248593
info@ramson.nl

Stucwerk binnen

Betaalbaar en betrouwbaar stukadoorsbedrijf heel Nederland

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak staat Ramson Stukadoors & Schilders voor kwalitatief hoogwaardig stucwerk voor u klaar. U kunt voor verschillende soorten stucwerk op ons rekenen.

Stucwerk / pleisterwerk

Door het uitvoeren van stucwerk of pleisterwerk, maakt u uw wanden behang- of schilderklaar. Door een laag pleister of een andere mortel te gebruiken, egaliseren we uw binnen- of buitenmuur. Ook uw plafond of gewelf kunnen wij egaliseren door middel van pleisterwerk. Stucwerk wordt vaak ingezet om onaantrekkelijke wanden van leem, hout, baksteen of beton te maskeren en om een woning zeer strak af te werken.

Sierlijsten & ornamenten: klassieke stijl

Wilt u juist decoraties aanbrengen in de vorm van sierlijsten, rozetten of pilasters, dan kunnen wij gebruik maken van sjablonen en op uw wanden en/of plafond op een kunstzinnige manier versieringen aanbrengen. Met een ornament maken we een compositie die tot doel heeft een voorwerp of gebouwen te decoreren. Met name in huizen met een klassiek interieur, zoals grachtenpanden of statige herenhuizen of in monumentale panden worden sierlijsten en ornamenten veelvuldig ingezet.

02_arstyl_z11_lores Sierlijsten-Ornamenten-DVBStukadoorsbedrijf1

Betonlook voor een moderne woonstijl

Mateloos populaire tegenwoordig is het afwerken van de wanden is de betonlookafwerking. Deze afwerking zorgt voor een strak en glad effect op uw afgewerkte wanden en plafonds. Een extra voordeel is dat het materiaal waterdicht is. U kunt betonlook ook prima in de keuken of de badkamer toe laten passen. Een andere naam voor betonlook is beton ciré. Door het industriële effect van deze wand- en plafondafwerking komt dit stucwerk geheel tot zijn recht in een moderne woning.

Latex / Airless verfspuiten

Latex spuiten van uw wanden en plafonds is de beste keuze als u uw wanden egaal, strak en glad wilt afwerken. Het is een techniek die geen banen of strepen achterlaat. We brengen latex aan op uw wanden en/of het plafond. Dit staat bekend als spacken. Een van de grote voordelen van deze spuitpleister met behulp van een spackspuitmachine is de snelheid waarmee Ramson Stukadoors en Schilders de klus kan klaren. Bovendien werken wij met spack die voldoet aan de beste kwaliteit, waarin wij ons onderscheiden van andere soortgelijke producten op de markt. U kunt kiezen voor de kleur wit of een andere lichte tint.

U bent altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat!

Soorten spackspuit:

  • Fijn
  • Groot

spackspuit1 (2)

spackspuit

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze stukadoorswerkzaamheden, neemt u dan gerust contact met ons op of bestel direct een offerte. Wanneer u aangeeft wat er moet gebeuren en hoe groot de ruimte is die wij moeten stucen kunnen we u een richtprijs geven.

Offerte aanvragen

Open chat