Almere, Nederland
0654248593
info@ramson.nl

Stucwerk buiten

Betaalbaar en betrouwbaar stukadoorsbedrijf heel Nederland

Wilt u stucwerk buiten aanbrengen, dan kan Ramson Stukadoors & Schilders werken met latex (airless verfspuiten). Wilt u bijvoorbeeld een buitenmuur laten renoveren, dan is de keuze voor latex een goede keuze omdat u de wand in nagenoeg elke kleur kunt verfspuiten. Ook kunt u de buitengevel beter isoleren door airless verfspuiten. Allereerst bevestigen wij plaatmateriaal op uw buitengevel. De afwerking doen we vervolgens met latex of spachtelputz.

Spachtelputz

Naast airless verfspuiten kunt u ook kiezen voor een hoogwaardige afwerking van uw buitenmuren met spachtelputz. Dit is een kunststofgebonden pleister voor muren en wanden. Spachtel betekent spatel of plamuurmes, putz is pleisterkalk en verwijst dus naar het materiaal. Dit materiaal bestaat voor 80 procent uit witte, gebroken marmerkorrels en voor 20 procent uit bindmiddel (lijm). Vanwege de hoogwaardigheid van het materiaal is het ideaal om te gebruiken op buitenmuren. Het grote voordeel hiervan is dat spachtelputz in verschillende diktes kan worden aangebracht, variƫrend van 1 tot 4 millimeter.

Soorten en maten spachtelputz:

  • 1 mm.
  • 1.2 mm.
  • 1.5 mm.
  • 2 mm.

spachtelputz

Afwerking stucwerk buiten

U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen bij spachtelputz: een extra fijne afwerking, een fijne afwerking of een middelfijne afwerking. Ook qua kleur heeft u een ruime keuze. Om de basiskleur te veranderen worden natuurlijke pigmenten aan de spachtelputz toegevoegd. Veel klanten kiezen echter voor wit of extra wit om de kleurechtheid op oudere wanden te evenaren.

Particulieren en zakelijke klanten

Ramson Stukadoors & Schilders zet zich zowel in voor particulieren als zakelijke klanten. Spachtelputz is bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken voor terraswanden en buitengevelisolatie. Wilt u stucwerk buiten laten aanbrengen, kies dan voor kwaliteit en vertrouw op Ramson Stukadoors & Schilders.

Offerte aanvragen

Open chat